Itt a Mammut új, március 15-től érvényes nyitvatartása: a kis boltok eladói szívják meg a vasárnapi tilalmat

gazdaság
2015 március 02., 14:36
comments 271

Eddig délelőtt 10-től este 9-ig tartottak nyitva a Mammut üzletei. A dolgozók most kapták kézhez az új nyitvatartási rendet, amit kérdésünkre a bevásárlóközpont marketingosztálya is megerősített.

Ezek szerint március 15-től hétfőtől szerdáig reggel 9-től este 9-ig, csütörtöktől szombatig reggel 9-től este fél 10-ig lesznek nyitva a boltok a Mammutban.

Ez pedig azt jelenti, hogy hétfőtől szerdáig összesen 3, csütörtöktől szombatig összesen 4,5 órával tovább tart majd nyitva, mint most, tehát ha teljesen nem is, részben behozza, amit a vasárnapi zárva tartással elveszít.

De hogy ne csak vásárlói szempontból nézzük az új helyzetet, itt van a Mammutban dolgozó olvasónk, Tiborc (nem ez az eredeti neve) panasza:

Én itt dolgozom, és az eddigi 10-21-es nyitvatartás 09-21.30-ra módosult, tehát tizenkét és fél órát kell dolgoznom, ami azt jelenti, hogy 8 órakor elindulok, és fél 11-re érek haza. Ez minősíthetetlen, én hét közben is szeretném ébren látni a családom, nem csak vasárnap.... És nem is tudom, hogy a munka törvénykönyve szerint dolgozhatunk 12 é fél órát egyhuzamban több napon keresztül!! Kérem hozzák nyilvánosságra ezt az embertelen dolgot...

Tessék.

A többi bevásárlóközpont hasonló lépéseiről itt írtunk bővebben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.