Az M1 Híradó nem tud leállni a kamu-utcaembereivel

Székely Ond az utca embereként tűnt fel az M1 ma esti híradójában (itt találhatja meg, ha az M1 sávnál a Híradóra klikkel, ott a 16. percnél kezdődik az anyag), arról beszélt, hogy milyen kedvezőek a hitelek, bővül a család, ezért vásárolt lakást.

székely ond

De korábban egyszer már elmondott egy hasonlót, még októberben. Akkor egy pécsi panellakásba szeretett volna beköltözni, és az M1 Híradó szerint erre csakis azzal a családtámogatással lenne lehetősége, amit éppen akkor jelentett be az emberügyi miniszter (itt a 30. másodperctől).

székely ond1

Csakhogy talán érdekes lehet, hogy Székely Ond nem máshol focizik a baranyai bajnokságban, mint a Pécsi Médiaközpont csapatában. A Pécsi Médiaközpont vezetője az MTVA-től érkezett nemrég, a Pécs TV-t csinálják, akik az MTVA-nak is szállítanak be műsorokat. Egyszóval nem kellett annyira messzire menni, hogy meglegyen a következő "utca embere", akin keresztül emberközelien lehet láttatni a gazdaság remek helyzetét.

Persze az M1 Híradó nem először és nem is másodszor csinál ilyet, legutóbb konkrétan egy színész volt az utca embere.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.