Amikor Tarsoly Csaba, Quaestor-vezér még díszpolgári címet kapott Győrben

POLITIKA
2015 március 11., 12:39
comments 35

Alig másfél éve történt, hogy Győr városa díszpolgári címet adományozott Tarsoly Csabának, a most hatalmas csalás gyanújába keveredett Quaestor-csoport elnökének.

Az indoklás szerint a győri labdarúgás fejlődéséért végzett áldozatos munkája, valamit az országban példaértékű győri utánpótlásnevelési központ kialakításában és a győri ETO-stadion felépítésének önzetlen támogatása elismeréseként kapta Tarsoly a címet. Borkai Zsolt, a város fideszes polgármestere adta át az erről szóló oklevelet. Ekkor lett bajnok a Győr.

"Hit és kitartás. Ez a kettő dolog kell ahhoz, hogy az ember sikeres legyen"

- mondta Tarsoly. Ki hozta ezért a legtöbb áldozatot? A befektetők családja. Mert tőlünk vette át a legdrágább dolgot, a szabadidőt. Így ez nem is az ő, hanem az egész családjának sikere. És, ahogy mondta, az elismerés

"a nagyobb családjáé, a Quaestor-csoportté is, mert az anyagi forrásokat biztosítják a Győri ETO futballcsapatának".

Arról, hogyan szerezte meg Tarsoly és a Quaestor a győri focicsapatot, és hogyan épület fel a stadion, itt írtunk. Hogy a csapat működtetése anyagilag mekkora bukás volt, arról itt egy beszédes táblázat, a csapatot működtető Győri ETO FC Kft. pénzügyi eredményeiről.

photo_camera Forrás: opten.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.