A Bikini basszusgitárosa szerint nem jó arról írni, hogy Orbánék lopnak, mert az rombolja az agyunk kristályszerkezetét

képzavar
2015 március 17., 14:32
comments 379

Váratlan, de nehezen kikezdhető érveléssel rukkolt elő Németh "Lojzi" Alajos, a Bikini basszusgitárosa a Hír Tv Civil kaszinó című műsorában. A március 15-ei eseményeket feldolgozó adásban a beszélgetés résztvevői sorra vették a megemlékezéseken felszólaló politikusok nyilatkozatait, és valahol Gyurcsány Ferenc beszédének ismertetése után nem sokkal Lojzi besokkalt, és arról kezdett el beszélni, hogy ez a rengeteg vádaskodás mennyi frusztrációt és kárt okoz a magyaroknak.

Azért, mert a negatív gondolatok, a hazudozások megváltoztatják a kristályszerkezetét a víznek. Ami az agyunkban 80 százalék.

A teljes adást itt lehet megtekinteni, a kiemelt jelenet 14.40-nél kezdődik. A találatot köszönjük olvasónknak!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt