Hende Csaba megmagyarázza, hogy miért jelenlegi barátnője kísérte el 2011-ben egy hivatalos útjára közpénzből

politika
2015 március 17., 16:59
comments 168

Nagyon szórakoztató dolgokat adott elő Hende Csaba az RTL Híradójában, amikor az RTL megkérdezte tőle, hogy miért jelenlegi barátnője, Szajlai Mónika kísérte el 2011-ben egy hivatalos útjára Párizsba, egy 56-os megemlékezésre.

Szajlai akkor Hende titkárnője volt, de a miniszter szerint abban az időben nem volt közöttük semmi, sőt kifejezetten rossz volt a munkakapcsolatuk. Hogy a nyomasztó rossz kapcsolat ellenére akkor miért a titkárnőjét vitte magával Hende azt mondta a Híradónak, hogy azért, mert a

"minisztert a kísérője kíséri"

Hende azt is mondta, hogy külön utaztak, és külön szobában is laktak Párizsban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt