Lehet, hogy nem is keresték annyira az NGM-ben a vasárnapi zárva tartással kapcsolatos anyagot

politika
2015 március 21., 15:34
comments 184

Zero szúrta ki a kormany.hu-n a dokumetumot.

vasnap

A történet ugye arról szól, hogy a Népszabadság pénteken megírta, hogy 2011-ben igenis készült számítás az NGM-ben a kötelező vasárnapi zárva tartás bevezetésének hatásairól, és az jött ki, hogy nem fog ez nagyon jót tenni a magyar gazdaságnak. Az NGM felháborodottan kérte ki magának, hogy bármit kiszámoltak volna előre, és még ma is előadták, hogy bárhogyan keresték, nem találták a Népszabadság által emlegetett dokumentumot.

Hát úgy tűnik nem keresték eléggé, mert konkrétan a kormany.hu-n, az NGM 2011-es szerződés listájában benne van a tétel, bárki letöltheti a fenti táblázatot.

Ebben van egy sor

"A vasárnapi nyitvatartással kapcsolatos felmérés, elemzés",

ha minden igaz 3,1 millió forintért készült a dolgozat.

Aztán persze lehet, hogy ez csak fatális véletlen, és ez az elemzés teljesen másról szól, csak a címe megtévesztő, és persze az is előfordulhat, hogy tényleg feltúrtak mindent az NGM-ben, ahogy ma mondták, csak pont a honlapot nem nézték meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.