Ha ez a brókerbotrány nem szocialista, akkor semmi sem az

POLITIKA
2015 március 25., 11:42
comments 81

"A Quaestor-csoport tulajdonosa a 2010 előtti Gyurcsány-Bajnai-kormányban jó kapcsolatokkal rendelkezett. Ez is azt bizonyítja, hogy a Questor-ügy már a harmadik szocialista brókerbotrány. (...) Felszámoljuk az évtizedes pénzügyi korrupciót, amit a Gyurcsány-Bajnai-kormányok tettek lehetővé. (...) A baloldal most is a csaló brókercégek érdekeit képviseli."

Többek között ezt közölte a Fidesz-frakció, miután csődöt jelentett a Quaestor Financial Hrurira Kft.. Azóta a rendőrség csalás miatt nyomoz. Megpróbáltunk felfejteni néhány szálat azok közül, amikkel a Quaestor-csoport főnök a Gyurcsány-Bajnai-kormányhoz, és a korrupcióbarát bukott baloldalhoz kötődik.

1. bizonyíték

2. bizonyíték

3. bizonyíték

4. bizonyíték

5. bizonyíték

6. bizonyíték

7. bizonyíték

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.