Simicskának csak a szar lottósorsolás maradt a köztévében

Média
2015 március 25., 11:03
comments 73

Newton elfeledett törvénye szerint, ha egy közmédiát évente 80 milliárd közpénzzel tömünk ki, akkor megjelennek körülötte a külsős beszállítók.

A Népszabadságnak adta ki az MTVA a külső beszállítókkal kötött szerződéseket. Simicska Lajos a nagy vesztes, de azért maradt szórnivaló a sok hülyeségre.

  • Fábry "nevettető" Sándor adásonként 17 millió +áfa.
  • Az utánozhatatlan, feledhetetlen, utolérhetetlen Bagi-Nacsa páros Szálka című műsora adásonként nettó 13,8 millió.

Pillantsunk bele is egy ilyen Szálkába, vendég Koós János:

Minden fillér közpénzt megér!

  • Borbás "gasztroangyal" Marcsi adásonként 3,7 millió.
  • Kálomista Gábor cégének, a népszerű humoreszk, a FAPAD gyártásáért részenként 12 millió forint + áfa.
  • A Gasztroangyalt is gyártó cég szintén szállítja a 'Négy szellem' című beszélgetős műsort. Adásonként 3,4 millióért. Príma lehet.
  • De ez hagyján, ők gyártják az Ég, föld, férfi, nő című műsort is, 100 millióért.

"Az Ég, föld, férfi, nő amellett, hogy csodálatos útifilm, a világon is párját ritkító vállalkozás, hiszen a sorozat egyik főszereplője siket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy érdekvédelmi sorozat készült, a nézők ugyanis egy klasszikus roadmovie részeseivé válhatnak, amely teli van érzelmekkel és kalandokkal, és a gyönyörű tájak bemutatásán túl az emberek közötti kapcsolatokról és a kommunikációról is sokat elmond. A tartalmas utazást pedig az is garantálja, hogy a főszerkesztő Borbás Marcsi."

Szerintem megért százmillió adóforintot, nem volt annak jobb helye sehol.

Nagyon hiányoljuk a Marslakókkal hatalmasat gurító és a közpénzbödön körül előszeretettel sertepertélő Jáksó Lászlót. Simicska Lajos Hung-Ister Zrt.-je a nagy vesztese az átalakításoknak, nem maradt nekik semmi (van egy olyan érzésünk, hogy a 'Magyarország, Szeretlek!'-et Rákay 'gerinc' Philip cége fogja gyártani a jövőben). Illetve csak a lottósorsolás maradt Simicskának, mert arról 2019-ig szerződtek.

Hatos, a faszt, kilences!

(HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.