A Puskás Intézet igazgatója nem kedveli Tarsoly Csabát

sport
2015 március 28., 06:12
comments 85

Szöllősi György, aki korábban a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója is volt, amellett, hogy a FourFourTwo főszerkesztője, nem szereti annyira Tarsoly Csabát. Bizonyíték:

Megrendítő. Még akkor is, ha az az első élményem róla, hogy valaki meséli, odaült a győri stadion hangosbemondó...

Posted by György Szöllősi on Friday, March 27, 2015

Azért biztos, ami biztos, idemásolom:

"Megrendítő. Még akkor is, ha az az első élményem róla, hogy valaki meséli, odaült a győri stadion hangosbemondó mikrofonjához, és elkezdte szidni a partjelzőt, aki szerinte nem intette a lest. A második egy személyes találkozás, amikor az egyik játékosáról írott cikkem után így köszöntött, midőn az MLSZ székházában véletlenül összefutottunk, életemben először (egyedül őt tartotta érdemesnek az előző és a mostani garnitúra is, hogy tagja legyen az MLSZ elnökségének): "Te kis csicska g..i, mit képzelsz magadról, te kis f...pó, miket írogatsz b...meg?" Később más hangnemet ütött meg velem, akkor meg egyszerűen becsapott (úgy tűniek, nem én voltam az egyetlen). De mindebben semmi kirívó nincs, a hazai klubtulajdonosok jelentős részével hasonló tapasztalataim vannak, sőt, ő legalább nem ragadtatta magát tettlegességre, szemben több kollégájával. Egyáltalán nem érzek elégtételt, el vagyok keseredve. Amúgy az esztergomi érsektől kapott díszes oklevéllel is találkoztam az irodájában. de talán a százmilliárdnál is nagyobb bűne, hogy újra felkarolta az egyszer már megbukott Pintér Attilát. Az egyetlen remény, ha Pinyő a szégyenletes mértékű végkielégítését QUAESTOR-papírokba fektette."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.