Természetesen a felcsúti polgármester és a felesége is Orbánnal tart Kazahsztánba

politika
2015 március 30., 11:19
comments 168

A miniszterelnök holnap hatalmas üzletember-delegációval megy Kazahsztánba. Az Index szerint Orbán Viktort közel százan kísérik el, főként kormánytagok meg építőipari, gépipari és mezőgazdasági területről való üzletemberek.

A lap szerint viszont Mészáros Lőrinc még a feleségét is magával viszi.

A felcsúti polgármester Mészáros Beatrixszel együtt azt a Búzakalász 66 Kft.-t képviseli majd Asztanában, ami nemrég nyitotta meg az állami támogatással épített mangalicatelepét. (Arról nincs hír, hogy van-e olyan terv, ami szerint mangalicát exportálnánk az iszlám országba.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.