link Forrás

Pataky Attila: A rejtett kaszt mindent megtesz azért, hogy Májá fátylát rajtunk tartsa, hogy ne lássunk tisztán

interjú
2015 április 01., 12:10
comments 258

Az Edda frontembere az április 11-i koncert miatt interjút adott a Magyar Nemzetnek. Mint mindig, most is kolosszális dolgokat mondott Magyarország első számú ufótúlélő dáridósámánja.

photo_camera Részlet Pataky Attila esküvői videójából. A lagzin Lévai Anikó is ott volt.

Először is megmagyarázta, hogy hogy lehetett öt éve 30 éves a most 40 éves zenekar: hát úgy, hogy most 41 éves, de korábban hagyta, hogy mások promózzák a bulit. A zenekarnak egyébként most jelent meg a 32. lemeze.

Pataky az interjúban többször említi, hogy mit tanult Szepes Máriától, például, hogy:

„Én a líra felé hajlok, Rák vagyok, az érzelmeim erősek. A matéria egyre kevésbé érdekel.”

Pataky szerint a katasztrófa felé tartunk, mint mondta: „A rejtett kaszt mindent megtesz azért, hogy Májá fátylát rajtunk tartsa, hogy ne lássunk tisztán. Az emberiség nagy részének életét a félelem, a szorongás és a kilátástalanság határozza meg. Az így összetört és egybegyúrt embermasszával pedig a hatalmak azt csinálhatnak, amit akarnak. A dolgok nem értünk történnek, hanem ellenünk. Az érdek és az ember harca folyik, és jelenleg az érdek irányítja a világot. A titkos hatalom mindent kidolgozott már, hogy teljesen az uralmuk alá hajtsák az emberiséget, a bankrendszertől kezdve a testünkbe ültetett chipekig megvannak a tervek. És ha ez sikerül, akkor végünk.”

photo_camera Pataky szerint egyébként a magyar közszereplők között is vannak földönkívüliek, egyszer pedig kettővel Miamiban egy kávéház teraszán fejben kommunikált

A kortárs magyar rockzene egyik legnagyobb kiborulását produkáló, profitellenes zenész – aki nem a lineáris, hanem a ciklikus idő híve – egyébként nem teljesen borúlátó, szerinte van kiút, hiszen:

„A lelkünk örök, örökéletű fénylények vagyunk, a tudatunkkal irányítjuk a létezésünket. Rengeteg ilyen axióma létezik. De nem szeretnék fölényesnek tűnni, tudom, hogy nem könnyű ezt elfogadnia annak, aki egyszerűbb karmikus kóddal érkezett közénk.”

A földönkívüliekkel kapcsolatban megint elmondta, hogy 12 évesen belé csapott egy gömbvillám, az idegenek hozták-vitték, és látott sok mindent. De mint mondta, az elméleteivel kapcsolatos támadások nem érdeklik, mert: „Ha a titkos kasztról beszélek, a Teremtőről, vagy arról, hogy az isteni erő helyett ma már a pénz a legfontosabb, sokan nyilván nem értik. De ha csak öt ember akad, aki meghallja, amit mondok, már nyert ügyünk van.”

photo_camera Egyébként a friss Ufo Magazinban is megjelent egy Pataky-interjú, amiben az univerzum rezgésszámairól beszélt

Akit a fentiek nem győztek meg, az nézze meg ezt az 1999-es videót, amin Koós János Koóstoló című RTL Klubon futó műsorában Pataky Attila előadta Ricky Martin Livin La Vida Locáját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.