Pataky Attila: A rejtett kaszt mindent megtesz azért, hogy Májá fátylát rajtunk tartsa, hogy ne lássunk tisztán

Az Edda frontembere az április 11-i koncert miatt interjút adott a Magyar Nemzetnek. Mint mindig, most is kolosszális dolgokat mondott Magyarország első számú ufótúlélő dáridósámánja.

Részlet Pataky Attila esküvői videójából. A lagzin Lévai Anikó is ott volt.

Először is megmagyarázta, hogy hogy lehetett öt éve 30 éves a most 40 éves zenekar: hát úgy, hogy most 41 éves, de korábban hagyta, hogy mások promózzák a bulit. A zenekarnak egyébként most jelent meg a 32. lemeze.

Pataky az interjúban többször említi, hogy mit tanult Szepes Máriától, például, hogy:

„Én a líra felé hajlok, Rák vagyok, az érzelmeim erősek. A matéria egyre kevésbé érdekel.”

Pataky szerint a katasztrófa felé tartunk, mint mondta: „A rejtett kaszt mindent megtesz azért, hogy Májá fátylát rajtunk tartsa, hogy ne lássunk tisztán. Az emberiség nagy részének életét a félelem, a szorongás és a kilátástalanság határozza meg. Az így összetört és egybegyúrt embermasszával pedig a hatalmak azt csinálhatnak, amit akarnak. A dolgok nem értünk történnek, hanem ellenünk. Az érdek és az ember harca folyik, és jelenleg az érdek irányítja a világot. A titkos hatalom mindent kidolgozott már, hogy teljesen az uralmuk alá hajtsák az emberiséget, a bankrendszertől kezdve a testünkbe ültetett chipekig megvannak a tervek. És ha ez sikerül, akkor végünk.”

Pataky szerint egyébként a magyar közszereplők között is vannak földönkívüliek, egyszer pedig kettővel Miamiban egy kávéház teraszán fejben kommunikált

A kortárs magyar rockzene egyik legnagyobb kiborulását produkáló, profitellenes zenész – aki nem a lineáris, hanem a ciklikus idő híve – egyébként nem teljesen borúlátó, szerinte van kiút, hiszen:

„A lelkünk örök, örökéletű fénylények vagyunk, a tudatunkkal irányítjuk a létezésünket. Rengeteg ilyen axióma létezik. De nem szeretnék fölényesnek tűnni, tudom, hogy nem könnyű ezt elfogadnia annak, aki egyszerűbb karmikus kóddal érkezett közénk.”

A földönkívüliekkel kapcsolatban megint elmondta, hogy 12 évesen belé csapott egy gömbvillám, az idegenek hozták-vitték, és látott sok mindent. De mint mondta, az elméleteivel kapcsolatos támadások nem érdeklik, mert: „Ha a titkos kasztról beszélek, a Teremtőről, vagy arról, hogy az isteni erő helyett ma már a pénz a legfontosabb, sokan nyilván nem értik. De ha csak öt ember akad, aki meghallja, amit mondok, már nyert ügyünk van.”

Egyébként a friss Ufo Magazinban is megjelent egy Pataky-interjú, amiben az univerzum rezgésszámairól beszélt

Akit a fentiek nem győztek meg, az nézze meg ezt az 1999-es videót, amin Koós János Koóstoló című RTL Klubon futó műsorában Pataky Attila előadta Ricky Martin Livin La Vida Locáját.