Két Quaestor-cégben is felügyelőbizottsági tag volt az előzetesben ülő Kiss Szilárd

bűnügy
2015 április 04., 19:46
comments 134

Az egyik Quaestor-cégben nyolc, egy másikban öt évig volt felügyelőbizottsági tag Kiss Szilárd. A moszkvai nagykövetség volt agrárattaséja már előzetesben ül, mert megvesztegette az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezet igazgatóját, hogy hétszázmilliós tartózását áron alul eladja.

Kiss a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-nek 2003 szeptemberétől 2011 szeptemberéig volt felügyelőbizottsági tagja, azaz ügyelt a cég törvényes működésére, írja az origo. A Quaestor Energetikai Zrt.-nél 2006 májusától 2011 augusztusáig töltötte be a pozíciót. A jelek szerint Kiss Szilárd nemcsak egyes kormánytagokkal, hanem Tarsoly Csabával is jó viszont ápolt. (origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.