Hat parádés zsidóvicc Vona Gábortól

POLITIKA
2015 április 15., 05:29
comments 819
  • A Jobbik elnöke hétfőn a Parlamentben a tapolcai győzelem után lezárt egy korszakot.
  • A Jobbik tegnap óta nem egy szélsőjobboldali, kirekesztő párt, hanem egy higgadt, néppárti kormányváltó erő.
  • Vona beszédében utalt rá, hogy vannak még vadhajtások, amiket le kell nyesni. Ezekről az aktuális vadhajtásokról már megemlékeztünk.
  • De most következzenek a barna inget magáról letépő pártelnök saját sziporkái. A viccek, amiket mostantól mellőznünk kell. Na jó, nem mindet szánta viccnek.

1. Dohány

„Tudják, mi a közös a zsidó világkongresszusban és a trafikbotrányban? Hogy a Fidesz mind a két esetben besétált a Dohány utcába.”

2013.05.04. A bolsevizmus és a cionizmus áldozataiért tartott demonstráció

2. Orr

„Milyen nemesen, milyen méltóságteli és egyszerű módon vertük bele júniusban az SZDSZ hatalmas, gőgös orrát a padlóba!”

A Jobbik országos kampánynyitó rendezvénye - 2010.01.16.

3. Jézus

„A keresztény világ közel kétezer éve húsvétkor mindig a megváltót ünnepli, a megváltót, akit a zsidók ugyan keresztre feszítettek, de ő harmadnapra feltámadott.”

Vona Gábor húsvéti üzenete - 2010. ápr. 2.

4. Holokauszt

„Öööö úgy a holokausztról mááá, a könyökemen jön ki a holokauszt. Mee minden nap erről van szó. Az utolsó parlamenti napon...tényleg, amit Sanyi is mondott...hát millióegy gondunk van, és nekünk ez a legfontosabb? Meg mindig erre kell a gyermekeinknek emlékezni, meg ez az állandó bűntudatkeltés?”

Lakossági fórum, Miskolc - 2010.03.11.

5. Jaffa

„Talán mindenkinek érdemesebb lenne a saját lobogója háza táján söprögetnie, és neki például elmondani azt, hogy az ő zászlajukon mi van, hogy az a narancs az ő zászlajukon nem jaffa-e véletlenül?”

A Jobbik országos kampánynyitó - 2010.01.16.

6. Sali

„És a rónán feltűnik egy német állampolgár, akit a történet kedvéért most csak hívjunk Salamonnak. Salamon földet akar venni. Hát akkor van néhány feltételünk. Az első feltétel, Sali: Hogy igazold, hogy tíz éve Magyarországon élsz! Igazold azt, hogy nem csak tíz éve Magyarországon élsz, de mezőgazdaságból élsz! Igazold azt, hogy a Rigó utcában, gárdista nyelvvizsgabiztosok előtt letettél egy felsőfokú magyar nyelvvizsgát! Végezz el egy mezőgazdasági főiskolát, melynek a vizsgaszabályzatát még kitaláljuk! A beugró kérdés már megvan: Sorold fel az Árpád-házi királyokat évszámmal, egy perc alatt, visszafelé. És ha mindezzel megvagy, akkor menj fel a köztársasági elnöki palotába, dr. Morvai Krisztina vár ott rád, és neki két pecsétje van: magunk fajta és maguk fajta. És majd eldönti, hogy melyikhez tartozol. De nem tiltjuk, hogy földet vásárolj.”

Jobbik kampányzáró - 2010.04.08.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.