Áder János Mongóliában megtekintette a magyarok múltját, és nem lett meggyőzve

külföld
2015 április 15., 11:37
comments 213

A sztyeppére látogató köztársasági elnök először a vizit hivatalos részét tudta le, az izgalmak azonban csak ezek után kezdődtek. Először is a magyar hagyományoknak megfelelően mentek egy nagy kört a semmiben, de vezetés közben hátrafelé nézve.

photo_camera Valamennyi kép: MTI Fotó - Bruzák Noémi

Herczegh Anita first lady-nek egy mongol csecsemővel kedveskedtek a vendéglátók.

Áder János; Herczegh Anita

Ezek után azonban sajnos elromlott a hangulat. A magyar államfőt vendégül látta jurtájában egy Ulánbátor mellett élő nomád család, és Áder János nem lett a sztyeppei gasztronómia rajongója. Az sajnos nem derül ki a hírügynökségi beszámolókból, hogy kellett-e kumiszt, azaz erjesztett kancatejet innia.

Áder János

A magyar elnöki párnak a Dzsinigisz kánt formázó kilátószobor sem nyerte el maradéktalanul a tetszését, és egyébként is nagyon fújt a szél.

Áder János; Herczegh Anita

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.