Habony Árpád előlép az árnyékból, és médiacézár lesz

Április 9-én létrejött egy Zrt, aminek az a neve, hogy Modern Media Group (MMG). A cégiratok szerint Keresztesi Péter (a Századvég kommunikációs vezetője, aki egyébként a Napi Gazdaság ügyvezetője is) vezeti a 6 milliós, média- és sajtóvonzatkozású tevékenységekkel foglalkozó céget, ami egyébként ugyanoda van bejegyezve, mint a szebb napokat látott Napi Gazdaság, amit egyébként hamarosan átvesz majd a Simicska által nemrég kivásárolt Liszkay Gábor, hogy egy új ellen Magyar Nemzetet hozzon létre.

De itt jön a csavar: a válasz.hu szerint HABONY ÁRPÁD az MMG 50 százalékos tulajdonosa, és ez a cég üzemelteti majd a via.hu-t is, továbbá a Helyi Théma utódjaként szolgáló ingyenes bulvárlapot. A másik 50 százalékos tulajdonos: Győri Tibor, akit korábban az "Orbán ügyei körüli államtitkárnak" neveztek.

Tehát Orbán Viktor két Raszputyinja közös céggel támad a magyar sajtópiacra.

A via.hu egyébként nagyon fiatalos lesz:

  • főszerkesztő: Csúri Ákos.
  • munkatársak: Torkos Matild, vendégszerzőként Bayer Zsolt, továbbá ("a Nagyítás nevű, 2009-2010 között majdnem egy évig működő konzervatív hetilap alapemberei") Száraz Miklós György és Brém-Nagy Ferenc.
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.