Cserbenhagyó gázolta el az olimpikont Piliscsabán

"A legdurvább az egészben, hogy a balesetet okozó sofőr kiszállt, miután a mellette ülő gyereke üvölteni kezdett, de azt mondta: „ja, látom jól vagy”, majd továbbhajtott. Sajnos a rendszámot nem néztem meg, mert olyan sokkos állapotban voltam és annyira fájt a fejem meg a vállam. A sisak mentette meg az életem, alatt is be van vérezve…"

- számolt be Facebook-ján Benkó Barbara mountain bike-os olimpikon, akit csütörtökön, a tízes úton sodort el egy autós Piliscsabán.

Benkónak nem tört el a válla, de komoly zúzódásokat szenvedett a jobb oldala, a fejére mért ütéstől pedig a sisak alatt is bevérzett a feje.

Forrás: Benkó Barbara/Facebook

A sportoló ann yira sokkos állapotban volt, hogy még az autó rendszámát sem tudta feljegyezni. Még szomorúbb az egészben, hogy bár elég nagy arra a forgalom,

SENKI NEM ÁLLT MEG, HOGY SEGÍTSEN.

Sőt, még a rendőr sem érezte, hogy intézkednie kéne:

"Amikor meg felálltam még egy rendőr is továbbment, de annyira sírtam, hogy már megállítani sem tudtam. Elég kemény."

Aki egyébként látta az esetet, esetleg az autós rendszáma is megvan, írja meg nekünk, vagy keresse a sportolót a Facebookon.

Benkót végül édesapja szállította a Sportkórházba. (BikeMag)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.