Az új japán netes őrület: a lányok egy animefigura miatt felkötik a mellüket

  • Felejtsd el a szilikont, itt az új dili: a DIY mozgó mell.
  • Csak egy szalag kell hozzá, de egy a bökkenő: az nem jó semmire.

Miközben Nyugaton az óriási felfújt seggek terjednek, addig Japánban a mellekbe fektetnek hatalmas energiákat. Japán eddig is az értelmetlen, fura dolgok nagyhatalma volt, a cosplay is onnan hódította meg a világot, most viszont egyre terjed a neten ennek egy új válfaja.

Mostanában rengeteg embert nyűgöz le a formás animefigurára, Hestia, aki egy sorozat gyerektestű, de hatalmas mellű szereplője (innen a beceneve: Loli Big-Boobs, azaz kb. Nagycsöcsű Loli). Hestia a mellei alatt egy szalagot köt át, ami a karjához van rögzítve, így azzal mozgatni tudja a melleit, és minél magasabbra emeli a karját, annál látványosabb a mutatvány.

anime figura

Most már nem csak a kedvenc animekaraktereiknek beöltöző cosplayereket ihleti meg (bár köztük van az, aki tényleg mindent belead), hanem hétköznapi lányok is másolják, és a szalaggal – útmutató ábrák alapján – megemelt melleiket posztolják az Instagramra és a Twitterre.

// ]]>

De működik ez egyáltalán?

Akik kipróbálták, arról panaszkodtak, hogy a szalag csak megszorította a mellüket, de egyáltalán nem mozgatja, viszont borzasztóan bevád a karjukba.

„Így végeztem.”

// ]]>

„Nem, sajnálom, csak ennyi van.”

// ]]>

Más viszont állítja,hogy neki bejött:

„Rávettem a feleségem, hogy próbálja ki a Hestia-trükköt nekem. (・_・)”

// ]]>

Persze olyanok is vannak, akik látják az ellentmondást az új divat, és a világviszonylatban hagyományosan kisebb mellű japán lányok között:

„Kipróbáltam ezt a Hestia-szalagos dolgot.”

// ]]>

Vagy még egyértelműbben:

#animeme #supersaiyan #hestia #supersaiyanhestia #dbz #danmachihestia #danmachi

A photo posted by Meta Otaku (@metaotaku) on

// ]]>

Vagy végletekig fejlesztve a poént:

// ]]>

Az régi vita tárgya, hogy az animefigurák nagy szemei, idomai és hasonló tulajdonságai az európai/amerikai embereket utánozzák-e (a korrekt válasz: azért így néznek ki, mert animefigurák), de hogy a mesékben látottakat a való életben nagyon ritkán lehet reprodukálni, arra ez egy újabb bizonyíték.

De mielőtt még bárki kiröhögné a japánokat, akik nem tudták, mire vállalkoznak: idézzük fel a bikinihidat és az össze nem érő combokat(via Rocket News 24, Daily Mail)