Lázár János elképesztő szöveggel próbálta meg Szél Bernadettet alázni

parlament
2015 április 20., 12:22
comments 941

De végül csak magát sikerült.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke arról kérdezte Lázár Jánost, hogy miért hagyják ki a helyieket a bodai atomtemetőről való döntésből.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter erre azzal kezdte a válaszát, hogy:

„Képviselőtársam, úgy látom, hogy ma sűrű beszédre nyílik lehetőségem, képviselőasszony. Vagy önnek én jutok mindenről az eszébe, vagy pedig sok közös témánk van. Remélem, hogy ezt a speciális érdeklődést más minisztertársammal is megosztja majd.”

A fideszesek jót rötyögtek a „frappáns válaszon”. Lázár ezután válaszolt a kérdésre: mint mondta, „minden lehetőséget meg fognak kapni a pécsiek”.

Az ülést vezető szocialista Hiller István ezután azt kérte, hogy tisztelettel beszéljenek egymással, ne adjanak okot félreértésekre. Szél Bernadett erre azt mondta, hogy „ez egyáltalán nem volt félreérthető, ez egy kőkemény szexizmus volt Lázár János részéről”, amit visszautasított.

Lázár erre a viszonválaszában tovább szórakoztatta a férfi képviselőtársait:

Ezt a húzást pedig már Szél Bernadett sem tudta elhinni:

szél bernadett lmp

Szél az Indexnek azt mondta: nagyon rosszul érzi magát Lázár mondataitól, és attól, ahogy „a fideszes falka szurkolt a miniszter háta mögött”. Mint mondta, „Lázár ma nem talált más fegyvert ellenem”.

Az LMP az erről készült teljes felvételt közzétette:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt