Százmillió forint ca$h és egy fontos füzet került elő egy Buda-Cashes fejes lakásáról

bűnügy
2015 április 21., 16:17
comments 148

A Buda-Cash egy vezetőjének lakásában 100 millió forint körüli készpénzt talált a rendőrség elrejtve, értesült az Index. De ennél is fontosabb, hogy találtak egy füzetet (!) is, amiben állítólag a cég a valós könyvelését vezették a Buda-Cashes fejesek. A nyomozók a füzet alapján most már pontosabban meg tudták határozni, mit kell még keresni a központi irodában. Jó 96 milliárd forintot síboltak el egyébként. (Index)

penzpenz

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt