Álmomban két rákospalotai Fidesz-alapszervezet voltam, és feljelentettem egymást

politika
2015 április 22., 07:30
comments 83

Ennek a szörnyű helyzetnek vetett most véget a kormánypárt budapeszti vezetése azzal a radikális megoldással, hogy egyszerűen feloszlatja a XV. kerületi leányvállalaltot, és újat alapít helyette.

Az Index szerint annyira elmérgesedett a viszony László Tamás volt polgármester, jelenlegi parlamenti képviselő és egykori alpolgármesterei között, hogy az a munkaképtelenségig megosztotta a szervezetet. Ennek volt köszönhető az is, hogy a 2014-ben még éppen hogy parlamenti mandátumot szerző László ősszel már elbukott az önkormányzati választáson.

A hosszú ideje húzódó balhéban mindenki feljelentett mindenhol mindenkit, és feltűnt Liebmann Katalin, egykori kisgazda szőke nő is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.