Deutsch Tamás elárulta a Heti Válasznak, ki intézett terrortámadást Orbán Viktor ellen

Terrorizmus
2015 április 23., 06:29
comments 221

Három és fél oldalas, nagyjából érdektelen interjúban faggatja Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőt Borókai Gábor, a Heti Válasz főszerkesztője a mai Heti Válaszban. Az interjú három legforróbb pillanata:

  1. Amikor Borókai kérdésben próbálja megvédeni a kormány netadó-elképzelését, ami még Deutsch szerint is úgy hülyeség, ahogy van: "Holott a kormány- állítása szerint - mást sem akart, csak jobban bevonni a közteherviselésbe azokat a szolgáltatókat, amelyek halálra keresik magukat a magyar piacon" - kérdezi Borókai. 
  2. Deutsch egész oldalas portréja, különös tekintettel a zöld cicanadrágra és színben hozzá tökéletesen passzoló cipőre.
  3. Az Orbán Viktor ellen intézett terrortámadás. 

Na de ki intézett terrortámadást Magyarország miniszterelnöke ellen? Deutsch Tamásé a szó:

"A frissiben ellenzékivé vált médiumok tulajdonosa nem háborút indított, hanem terrortámadást intézett a Fidesz elnöke, nem mellesleg Magyarország miniszterelnöke ellen. A háborúnak ugyanis vannak szabályai, a terrorakcióknak nincsenek. A terroristákkal szemben pedig minden eshetőségre fel kell készülnünk, ezért kellenek az óvintézkedések."

A megoldás tehát nem más, mint

Simicska Lajos.

Az óvintézkedések mibenlétéről Deutsch nem adott részletes tájékoztatást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.