Interjút adott a TV2-nek Vizoviczki verőlegénye, Tanyi György

Tbg
2015 április 24., péntek 15:30
84

Tavaly decemberben jött a hír, hogy elfogták a budapesti éjszakai élet egykori fejedelmének, Vizoviczki Lászlónak a verőlegényét, Tanyi Györgyöt.

Tanyi ekkorra már kevésbé volt ijesztő, sokkal inkább tűnt egy kevésbé keményen dolgozó pocakos kisembernek az elfogásról készült videóban.

Tanyit azzal gyanúsítják, hogy köze volt Prisztás József - egy másik szépreményű, azóta már kivégzett maffiózó - lovait hajtó férfi meggyilkolásához.

Tanyi ugyanakkor több olyan főrendőrre is terhelő vallomást tehetett, akiket Vizoviczki azért kent meg, hogy békén hagyják birodalmának működését. Legalábbis az egykori verőlegény ezzel magyarázza, hogy végül meggyanúsították. Szerinte nem minden sáros rendőrt kapcsoltak le a Vizoviczki ügyben.

Az interjú túl sok forró infót nem tartalmaz, de elég érdekes, Tanyi ugyanis hihetetlen álszentésggel adja elő balhéit, amikben sosem ő a hibás.

A legszebb rész, amikor a rokkant férfit véletlenül meglöki, miután - "valószínűleg a hangomtól" - megijedt. Riasztópisztolyt meg nem rosszaságból viszünk a diszkóba, hanem "mert attól azért mindenki megijed".

Nekem az is szokatlan, hogy hagyták ilyen szépen felöltözni. (TV2)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt