Lehet, hogy most meg kéne próbálni egy darabig óvodások nélkül átadni dolgokat Magyarországon

2015 április 24., péntek 7:53

Uniós forrásból korszerűsödő szennyvíztelep? Ugye önnek is az óvodások jutnak az eszébe. Tényleg nem lehet már Magyarországon politikusnak úgy exponálnia magát, hogy ne rángassanak oda pár 4-5 éves gyereket. Pár hete a kormányablakokról mondtak verset Mórhalmon, aztán egy jobbikos képviselő szülinapjára készültek műsorral Fóton, szóval érthető, hogy erről a buliról Kazincbarcika sem maradhatott le.

Az opont szerint a

"Kazincbarcika Város szennyvíztisztító telepének korszerűsítése és kapcsolódó fejlesztések projekt nyitórendezvényét 2015. április 23-án tartották a szennyvíztisztító telep irodaházának szomszédságában".

Ott volt Szitka Péter szocialista polgármester, meg pár helyi hatalmasság. Meg a képek és a leírás szerint sárga ruhába öltözött vidám ovisok, akik boldogan hallgatták a politikusokat, meg konzorciumi vezérigazgatókat arról, hogy

mekkora buli a Kazincbarcika-Berentei Térségi Szennyvíziszap Komposztáló.

Ha én óvodás lennék, egészen biztosan ilyen rendezvényeken akarnám tölteni az időt. Érdemes megnézni a képeket, hogy mennyire nagyon-nagyon élvezték a dolgot a gyerekek.

De nem akarok igazságtalan lenni, mert a tudósítás szerint az ovisok nem csak passzívan figyeltek.

"A projektnyitó a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Kertvárosi Tagóvodája 4. számú csoportjának „Védjük a Földünket!” című műsorával zárult, majd Demes László projektvezető (Diamit Zrt.) vezetésével megtekintették a jelenlévők a beruházás helyszínét."

Mert ha valamit a vízügyes műszaki igazgatók beszédeinél is jobban szeretnek az óvodások, az a beruházások helyszíneinek megtekintése.