Tarlós István már egyáltalán nem viccelődik

Budapest
2015 április 29., 07:53
comments 108

Tarlós István tegnap még Szigetvári Viktornak írt levelében viccelődve hárított, hogy felelősségük volna az Illatos úti-vegyikáosszal kapcsolatban. Valaki szólhatott neki, hogy

a fővárosi önkormányzat 18,79 százalékos részesedéssel rendelkezett a felszámolás alatt lévő társaságban.

Tarlós ma már minden támogatást megad:

„Tarlós István a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén napirend előtt bejelentette: főpolgármesterként a kormányhoz is fordul a probléma miatt, és a lakosságnak a főváros a saját mozgásterében minden támogatást megad.
Közölte, felkéri Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettest és a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezetőit, hogy tartsanak helyszíni szemlét az Illatos úti telepen.”

Szigetvári Viktor (Együtt) szerint nem egy évtizedes tulajdoni részesedés miatt kellene azonnal lépnie a fővárosnak, hanem mert ez egy a fővárosiakat és a fővárost érintő probléma, ahol a katasztrófavédelemnek mihamarabb lépnie kell.

A Vegyiművek területén lévő aggasztó helyzetről az alábbi cikkeinkből tájékozódhat:

Gyorsan menjünk innen, mert ez itt nagyon durva!

Brutális képek az Illatos úti katasztrófahelyzetről

A katasztrófavédelem két éve rá sem nézett az Illatos úti vegyi káoszra

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.