A jelenlegi Orbán arca még a gonosz Orbánénál is öregebb

INTERNET
2015 május 02., 10:50
comments 133

Alkalmazás járja be az internetet, az arcöregségmegmondás alkalmazása.

A how-old.net pompásan használható azoknak, akik nem tudják magukról, hogy mennyi idősek, vagy akik a diszkóban kiválasztott csajt/csávót levadászták már a Facebookon, de a profiladatok alapján sem lehetnek biztosak benne, hogy korban összeillenek-e.

Kipróbáltam magamon. Ez a kép 2011-ben készült tehát kb. 23 éves vagyok rajta. Az arcom azonban az alkalmazás szerint 6 évvel idősebb a testem többi részénél. Érdekes, mi lehetett az arcommal a testem 1988-as születése előtt. Állítólag többfelé látták lebegni Kecskeméten.

photo_camera A fegyverek műanyagból vannak, a kép pedig Tőserdőben készült, ahonnan végül szerencsésen kimenekítettek a magyar hatóságok :(

Kipróbáltam több képpel is a dolgot, a saját és a barátaim képeit is feltöltöttem. A helyzet az, hogy az alkalmazás 10 arcból egynél sem ismerte fel az illető pontos korát. Ha ferde az arc, akkor nem is látja, ez pedig az én esetemben különösen rossz, mert magas vagyok, és ha alacsony emberekkel vagyok egy képen, gyakran oldalra dőlök, hogy beférjek a keretbe. A magasak egy keresztje a sok közül, ugye.

Az alkalmazással azonban kiderül, hogy a gonoszra torzított Orbán idősebb, mint a rendes Orbán:

orbán

De a miniszterelnökösködés nehéz meló a jelenlegi Orbán arca még a gonosz Orbánénál is öregebb:

photo_camera Az eredeti kép Orbán Facebookjáról van, április 29-én készült.

De Orbán ebből nem is csinál titkot:

Ezzel foglalkozik a DailyMail hiánypótló összeállítása is, amelyik szintén ezzel az alkalmazással nézte meg, hogy mennyit öregedik a brit politikusok arca kampányidőszakban. A liberális Nick Clegg és a munkáspárti Ed Miliband egyetlen hónap alatt 12 évet szedtek fel, Nigel Farage 9-et, de David Cameron miniszterelnök a legdurvább,

április végétől május elejéig 29 évet öregedett az arca.

Botrány.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.