Herén harapta áldozatát a harcias rendőr

bűnügy
2015 május 07., 08:16

A 31 éves Michael Flaig 10 éve dolgozik a baltimore-i rendőrségnél, és most elszakadt a cérna. Kedd este a mexikói büszkeség napja, a Cinco de Mayo alkalmából egy kocsmában mulatott, és állítólag egy másik helyben mulatozó férfi nőnemű szobatársát fogdosta, amit külön felszólításra sem hagyott abba.

photo_camera Michael Flaig. Fotó: baltimore-i rendőrség

A másik férfi hazaindult, mire Flaig üldözőbe vette, és megpróbálta megütni. A megtámadott kitért az ütés elől, de Flaig a földre vitte, majd a dulakodás közben

herén harapta.

Flaiget a vizsgálat idejére a baltimore-i rendőrség felfüggesztette és adminisztratív munkakörbe helyezte. (The Baltimore Sun)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.