Na hol talált állást a Hír Tv vezérigazgató-helyettese?

Média
2015 május 12., 10:59
comments 52
photo_camera Fotó: fortepan.hu

A Napi Gazdaság szerint péntektől Gyurity Mónika, Hír Tv koordinációs vezérigazgató-helyettese lesz az MTVA programigazgatója (ami eddig Amin Zoltán volt). Gyurity azután távozott, hogy Simicska Lajos gecinek nevezte Orbán Viktort. Korábban már dolgozott a köztévénél, ő találta ki és szerkesztette a Főtér című műsort.

Szintén mai hír, hogy Losonczi Kata, Kunfalvi Nóra és Bohár Dániel Szikszai Péter főszerkesztővel a Napi Gazdaságnál folytatják, Célpont helyett C-pont névvel, az egykori műsoruk világát idézve, mint írják, „a tőlük megszokott belemenős, de humoros stílust megőrizve, egyéni képi világgal, új főcímzenével”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.