https://img.444.hu/kdnp_1.jpg

Szavak ereje hajnali kiadás

POLITIKA
2015 május 13., 04:59
comments 127

Tegnap beszámoltunk róla, hogy Semjén Zsolt Székesfehérváron beszélt a KDNP helyi alapszervezetének 25. születésnapján, de egy nagyon fontos részlet kimaradt a cikkünkből.

A pártelnök ugyanis elmondta, hogy a KDNP az egyetlen történelmi párt Magyarországon. 1944-ben alapították meg a náci és nyilas uralommal szemben, 1947-ben parlamenti választást nyert, de nem kormányozhatott (mondjuk ezt némileg ellensúlyozza, hogy azóta nemhogy választást nem nyertek, mégis kormányozhatnak, de 2002 óta még csak önállóan szavazni sem lehet rájuk) , majd 1989-ben újraszerveződött, rendszerváltó párt lett és a Fidesszel alkotott szövetségi konstrukcióban

ma a KDNP legsikeresebb pártok egyike Európában és a magyar történelemben.

ENNYI! (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.