Kiderült, ki vezeti Habonyék londoni cégét

bomba
2015 május 14., 11:54
comments 198

Azt már tegnap lehetett tudni, hogy Habony Árpád miniszterelnöki vitrinőr nem mással alapította meg londoni cégét, a Danube Business Consulting Ltd.-t, mint Arthur J. Finkelstein amerikai politikai tanácsadóval, a negatív kampányok világszerte elismert mesterével.

Azt viszont csak most derítette ki az Index nyomán a Napi Gazdaság nyomán a 444, hogy ki lesz a cég vezetője:

Lánczi Tamás,

a magyar kormány házi elemzőintézete, a Századvég vezető elemzője. Ami már csak azért sem meglepő, merthogy Finkelstein évek óta rendszeresen ad tanácsokat a Fidesznek a Századvég alapítványon keresztül.

"Arthur Finkelstein fogalom a politikai tanácsadó szakmában, úgyhogy hatalmas megtiszteltetés számára, hogy ilyen tudású és ekkora tapasztalatokkal bíró szakemberrel dolgozhat együtt, az ügyvezetői posztra való felkérést pedig óriási kihívásnak és lehetőségnek tekinti"

- mondta Lánczi a Napi Gazdaságnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.