A Kaukázus legsötétebb diktátora oktatta ki Orbán Viktort multikulturalizmusból

csoda
2015 május 20., 11:09
comments 279

Magyarul: "A multikulturalizmusnak nincs alternatívája. A multikulturalizmus alternatívája az elidegenedés, a megkülönböztetés, az idegengyűlölet, az iszlamofóbia, az antiszemitizmus." - írta a Twitteren órákkal ezelőtt keleti barátunk, Azerbajdzsán elnöke, Ilham Aliyev. Nem sokkal azután, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök kikelt a multikulturalizmus ellen, és hitett tett a homogén társadalom mellett.

alijev

A magyar diplomáciatörténet LEGNAGYOBB sikere.

photo_camera AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK

Azerbajdzsán a magyar diplomácia egyik legfontosabb új célországa volt, Szijjártó rendszeresen leugrik Bakuba, de Orbán Viktor is arról beszélt legutóbb, hogy Azerbajdzsán és Magyarország is világos stratégia mentén irányított, vezetett, helyes irányba fordított ország.

Nem árt emlékeztetni mindenkit, hogy Aliyev korábban Gyurcsánnyal barátkozott!

photo_camera (AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.