Emmi-főosztályvezető: "Hamisítvány, méghozzá nagyon durva" a neten terjedő állevél

Ez a levél kezdett terjedni az interneten (ez lehetett az első hely, ahova valaki posztolta, illetve ez a blog), ami sokaknak már elsőre kamunak tűnt:
emmi kamulevél
És úgy tűnik tényleg az, legalábbis ezt mondta róla nekünk Thaisz Miklós, aki egyébként a köznevelés-fejlesztési államtitkárságon főosztályvezető, tehát nyilván nem tartozik hozzá a felsőoktatás. A főosztályvezető szerint "hamisítvány, méghozzá nagyon durva" a fura betűtípust használó, a Corvinus épületeinek kiürítéséről levél. A benne szereplő állításokról illetékesség hiányában nem nyilatkozott.

Korábban a petíciók.com-on arról írt egy név nélküli "ELTE-adminisztrátor", hogy az ELTE is úgy fog járni, mint a most szétdarabolni tervezett Corvinus:

"Ha igazak a folyosói pletykák amik egy ideje már terjengenek akkor csak a Múzeum körúti-Rákóczi úti és a Lágymányosi kapmpuszok fognak megmaradni! Össze lesz vonva egy karrá a PPK, TÁTK, TOK és a Bárczy és beköltöztetik ezt az új kart a Múzeum körútra. Az ELTE-ÁJK és az Egyetemi Könyvtár Lágymányosra fog kerülni. Az ELTE-ITK és a Rektori Hivatal szintén a Múzeum körútra kerül és a sportpályák egy része is el lesz adva. Hogy mire költik az így felszabadult pénzt nem tudni, de 2016-tól az ELTE kevesebb támogatást fog kapni. Erről nem szabadna se tudnom se írnom. Az átszervezések a háttérben nálunk már megkezdődtek. Hivatalosan augusztus 1-el lesz bejelentve és szeptemberben már az új felállás várja a hallgatókat. Az eladásra szánt épületeket fokozatosan 2016 szeptemberig kell kiüríteni. Az oka ennek a nagy titkolózásnak az, hogy félnek a diákk reakcióitól."

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.