Állandó szakértőnkkel, Uj Péterrel látogattunk ki a legkomolyabb magyar konyhafesztiválra, a Gourmet fesztre, ahol természetesen megfelelő kioktatást kaptunk a dolgok hogyanjáról és mikéntjéről. A szakma tejszíne, tejföle, kajmákja és burratája egy helyen!
Kommentek
Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.
Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.