Utasokkal együtt szabadult el a budapesti hullámvasút

2015 május 23., szombat 15:31
293

Mikor a szerelvény elindult, akkor nem ült rajta az utasokkal az a dolgozó, akinek fékeznie kellene a kanyaroknál. Így a hullámvasút annyira felgyorsult, hogy az egyik kanyarban a külső íven futó kerekek felemelkedtek a sínről. Szerencsére senki sem sérült meg.

Az egyik utas szerint a szerelvény annak a pár embernek súlyától indult el, akik a fékező előtt beültek. A horrorkör után a fékezésért felelős dolgozó azt mondta, hogy ő figyelmezettte őket, hogy ne üljenek be, de esetről beszámoló utas szerint ők ezt nem hallották. Ha hallotta volna, akkor nyilván nem ülteti fel a két kisgyerekét.

A hullámvasutat üzemeltető állatkert szóvivője a Népszabadságnak azt mondta, hogy ilyen még sosem fordul elő náluk. Hozzátette, hogy egyébként a rendszer biztonságos, így ha a szerelvény kisiklott volna, akkor sem zuhant volna a mélybe. Hanga Zoltán szerint az utasok voltak felelőtlenek. (via Népszabadság)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt