A Goldman Sachs felvette az FBI-ügynököt, aki elintézte Madoffot

gazdaság
2015 május 26., 15:36
comments 104

A híres-hírhedt amerikai befektetési banknál, a Goldman Sachsnál dolgozik egy FBI-ügynök, aki korábban az amerikai szövetségi nyomozóirodában (FBI) a bennfentes kereskedési ügyek és egyéb pénzügyi visszaélések egyik főfelelőse volt. Patrick Carroll vezette a nyomozást a Bernie Madoff, illetve a Raj Rajaratnam-ügyekben. Most viszont a Goldman Sachs compliance- és stratégiai részlegén oszthatja meg értékes tapasztalatait a másik oldalról. (Bloomberg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt