Na, honnan van pénze Habony Árpádnak?

gazdaság
2015 május 28., 03:54
comments 154

Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó jövedelmi forrásairól mindeddig semmit nem lehetett tudni, hiába lebzsel folyton a Parlament körül, a kormány azt állítja, hogy nem kap állami pénzt, a kormányközeli Századvég szerint tőlük sem, pedig ott még irodája is van a volt vitrinmesternek.

A Figyelő most meg nem nevezett forrásból úgy értesült, hogy Habony a Press & Belt Produkciós Iroda Kft.-től kap havonta legalább egymillió forintot.

A szentendrei székhelyű, 2002-ben alapított, 3 millió forint jegyzett tőkéjű cég tulajdonosa nem más, mint Halkó Gabriella, Jáksó László volt élettársa.

A Figyelő meg is kereste Jáksót, és megkérdezte tőle, hogy kap-e pénzt Habony a volt csajától.

Jáksó válasza:

"Halványlila gőzöm sincs róla, hogy kap-e pénzt, és mennyit. Tudhatnám, de nem tudom. Gazdasági ügyekről nem dumálunk. Ő nem mondja, én nem mondom."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.