A Fidesz szerint aki befogadná a menekülteket, az nem szereti a határon túli magyarokat

POLITIKA
2015 június 01., 14:34
comments 586

Tökéletes olajozottsággal működik a Fidesz kommunikációs gépezete!

Gyurcsány Ferenc 12.30-kor tartott egy sajtótájékoztatót a bevándorlásról. Az eseményen elmondta, hogy emberiességi, keresztényi és európai uniós tagországi kötelessége Magyarországnak, hogy befogadja azt a rá jutó hétszáz menekültet, akiknek a befogadását kérte az unió az országtól. Gyurcsány szerint az EU-nak és benne Magyarországnak a tőle elvárható mértékben befogadóként kell viselkednie.

A fideszes Tuzson Bence 15.00-re összehívott sajtótájékoztatóján már reagált is Gyurcsány szavaira. Ezt:

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc és pártja, a DK nem a magyar emberek, hanem a bevándorlók oldalán áll.

„Nem szeretnénk, ha Magyarországnak sok tízmilliárd forintot kellene elköltenie a gazdasági bevándorlók eltartására.”

Tuszon arról is beszélt, hogy szerinte Gyurcsány Ferenc DK-elnök

a gazdasági bevándorlókat támogatja, szemben a külhoni magyarokkal,

ezért válaszolnia kell arra a kérdésre, hogy miért fontosabbak számára a gazdasági bevándorlók, mint a határon túli magyarok.

Tehát a Fidesz szerint:

aki az EU előírásainak megfelelően befogadna pár száz menekültet, az nem szereti a határon túli magyarokat.

POMPÁS LOGIKA!

Egészen mesés döntés volt megint ezt a két csoportot szembeállítani egymással, csak gratulálni tudunk a húzáshoz. Vagy bevándorlók befogadása, vagy határon túli magyarok támogatása. Tényleg. Remek. Hajrá Magyarország, hajrá Fidesz!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.