A magyar Parlamenttel reklámozzák a kínai műtrágyát

ikertornyok
2015 június 03., 13:31

A kínai Szucsouban (Suzhou, 宿州) egy építkezésen egy 50 kilós műtrágyás zacskón a magyar Országházat szúrta ki a Simonnak jelentem blog.

photo_camera Fotó: Simonnak jelentem / Tumblr

A blog szerzője azt írta, meg is kérdezte az egyik kínai barátját, hogy ez mégis micsoda, aki elmagyarázta, hogy a Parlamentnek valószínűleg semmi köze a műtrágyához, csak egy épület kellett nekik, mert úgy hívják a gyártó kínai műtrágyagyárat, hogy „Vörös Oroszország gyár” – aminek valószínűleg szintén semmi köze az oroszokhoz –, és nyilván valami „oroszos épületet” kerestek, így találták meg a Parlamentet.

A tökéletes asszociáció láttán (hiszen a trágya és az orosz párhuzam is egyre inkább stimmel), csak az örök klasszikust lehet idézni:

Véletlen? Aligha.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.