Rogán haverjának adták a bevándorellenes kampányt

politika
2015 június 5., 11:05
comments 186

Csetényi Csaba reklámügynöksége, a HG 360 nyerte meg a kormány bevándorlásellenes kampánáyra kiírt 300 milliós közbeszerzést. Csetényiről korábban azt lehetett tudni, hogy ugyannabban luxuslakóparkban, lakik, mint Rogán Antal. Valamint a belvárosi trafikpályázaton is elég nagyot tarolt 2013-ban, 9 trafik is lepottyant neki és üzlettársainak Rogán kerületében.

A Borsnak Kovács Zoltán kormányszóvivő is megerősítette, hogy Csetényi cégét bízták meg a kampánnyal. A cég korábban már több megbízást elhozott a Miniszterelnökségtől és A Rogán Antal által vezetett belvárosi önkormányzattól is. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt