Az Állami Számvevőszék elnöke felavatta a saját képmását

idióta rekordok
2015 június 09., 13:16
comments 187

Ilyen nincs (persze van, de nincs, viszont mégis létezik, de hát mondom, hogy nincs!), meg lehet próbálni fokozni a fokozhatatlant, de ennél feudálisabb ma már nem lesz.

Az Állami Számvevőszék ÁSZ 25 címmel kiállítást rendezett saját magáról, és az ünnepélyes megnyitón Domokos László, az ÁSZ elnöke felavatta a saját képét:

photo_camera Fotó: aszhirportal.hu

Mint az Állami Számvevőszék írta: „Az Állami Számvevőszék megalapításának 145., újjáalakulásának 25. évfordulója alkalmából megújult az ÁSZ történetét, illetve hazai és nemzetközi tevékenységét bemutató kiállítás, az ÁSZ székházában. A megújított kiállítást 2015. május 7-én Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke nyitotta meg a kiállítás szerves részeként funkcionáló Elnöki köszöntő szimbolikus leleplezésével.”

Itt van maga az Elnöki köszöntő, aminek természetesen része a köszöntő személy portréja is:

ász elnöki köszöntő domokos lászló

Külön öröm számunkra, hogy felhívhatjuk a figyelmet az ÁSZ elnöke, Domokos László oldalára, a www.domokoslaszlo.com-ra, aminek a különlegessége az, hogy általában az összes címlapi fotón látható Domokos László:

domokos-lászló

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.