Rogán Antal is ott volt a BL-döntőn Berlinben, ráadásul családostul

FRISSÍTÉS 10:52 Sajnos a képből nem egyértelmű, hogy a Rogán-család hány tagja volt kint a meccsen. Az biztosnak tűnik, hogy a képeken a családnak legfeljebb egy gyermeke látszik, a másik csak valami rossz technikai tükrözés-trükközés eredménye. Kerestük Rogán Antal sajtósát, amennyiben válaszol, frissítjük a cikket.

rogan_antal_bl_donto_3

Olvasónk szúrta ki a stadion lelűátójáról készült nagy felbontású fénykép segítségével, hogy akárcsak Orbán Viktor és fia, Gáspár, Rogán Antal és családja is ott voltak a június 6-i Barcelona-Juventuson. Rogánéknak azonban nem a VIP-ben, hanem közvetlenül a csapatok kispadjai mögött. Rogán és egyik fia például közvetlenül a Barcelona cseréi Pedro és Mathieu mögött ültek.

A Juventus kispadja mögött pedig ott van a család másik gyereke, valamint egy nő, aki sajnos pont takarásban van, de ami látszik belőle, az eléggé hasonlít Rogán feleségére, Cecil asszonyra:

Az UEFA honlapja szerint ezekre a helyekre egyetlen jegy 390 euróba, azaz kb. 120 000 forintba került. A családi kirándulás tehát közel félmillió forintba fájhatott.