link Forrás

Egy magyar kamiont rohantak le most Calais-nál a menekültek

külföld
2015 június 17., 12:15

Egy bolgár kamionos rögzítette, ahogy Calais mellett a magyar Waberer's cég egyik autójának pótkocsiját megszállják a menekültek, akik Franciaországból mennének tovább Nagy-Britanniába. A francia rendőrök hiába számoltak fel két illegális tábort is a hónap elején, a kikötővárosban és környékén 2500 menekült él. Idén eddig 18 ezer illegális bevándorlót tartóztattak fel a Nagy-Britannia felé tartó kamionokban. (A videót olvasónk, Péter küldte.)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.