Itt fog hirdetni Felcsúton Simicska és a Kétfarkú Kutya

Tbg
politika
2015 június 20., 09:52
comments 173

„Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, be kell tartanod a törvényeinket!” – ez lesz olvasható azon a felcsúti plakáton, amelyet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) bérelt ki július elsejétől, írja a Bors.

A lap úgy tudja éppen Simicska Lajos érdekeltségeihez tartozó plakáton fogja hirdetni a kormány bevándorlóellenes kampányának kiforgatott mondatát egy, a felcsúti főúton mellett található telken. A plakáthelynek ráadásul két oldala van, az országút mindkét menetirányát lefedheti hát a hirdetmény, íme:

photo_camera A Google Street View helyszíni képe, amin még Mészöly Kálmán látható, amint lecseszi a magyar szurkolókat, amiért nem érdekelte őket az U19-es focivébé, amit Magyarország rendezett, de óriási bukta lett.

A Bors csütörtökön már járt lent a településen, hogy feltérképezze a reakciókat, a legjobbat természetesen Orbán Viktor kormányfő haverja, Mészáros Lőrinc polgármester és gettómilliárdos mondta:

“A bevándorlás és ez a plakátdolog a politikáról szól, én ehhez nem tudok hozzászólni. Politikai ügyekbe nem is akarok belefolyni. Ha valaki kiteszi nálunk ezt a szöveget, nem hiszem, hogy bárki hozzányúlna”

- hiába, hol tartana ez az ország, ha nem az ilyen okos emberek kezében vándorolna a közpénz.

photo_camera A Kétfarkú és a Vastagbőr által készített plakát grafikája

Ha a plakát kiderül, mindenesetre izgalmas lesz utóélete, hiszen a kormány plakátjait napokon keresztül őriztették, figyeltették a rendőrséggel, annyian akarták megrongálni. (Borsonline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.