Egy belga reklám összefoglalja mindazt, amit a belgáknak a Sziget Fesztiválról érdemes tudniuk

fesztivál
2015 június 22., 09:42
comments 205

Olvasónk, Szabolcs küldte be ezt a promóvideót, amivel egy flamand rádió, a Q-music reklámozza az idei Sziget Fesztivált. A Sziget már egy ideje a csoportosan utazó holland hordák egyik kedvenc fesztiválja, az elmúlt években közvetlen bulivonat is indult Amszterdamból Budapestre. Ez alapján az oktatóvideó alapján a hollandok idén augusztusban is óriásit fognak menni Budapesten.

Gigantikus update: elrontottuk, ez nem holland, hanem belga produkció, a hibáért elnézést kérünk. Természetesen az élvezeti értékéből mindez mit sem von le, de a hibáért elnézést kérünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.