A nap idiótái a srácok, akik U-lakatot tettek az alvó haverjuk nyakára, majd elvesztették a kulcsot

érdekes adat
2015 június 24., 08:46
comments 72

Angliában, Coventry városában az év legjobb tréfájának tűnt az ötlet, amit pár huszonéves férfi talált ki. Fogtak egy U-lakatot, majd rádobták egy alvó barátjuk nyakára. Aztán ment tovább a nap, ami során valahogy sikerült elveszíteni a kulcsot.

photo_camera Fotók: West Midlands Fire Service

Ébredés után így a megtréfált srácnak nem nagyon volt jobb ötlete, elsétált este nyolckor a város tűzoltóságára. Sajnos meglehetősen jó minőségű biciklilakat volt, a tűzoltóknak speciális eszközökre volt szüksége, amit Bickenhillből kellett áthozniuk.

ulak03

A srácon összesen négy órát volt rajta a lakat, ebből egy órát töltött el a tűzoltóságon. A tűzoltók szerint kifejezetten jól viselte a dolgot, látta a történések vicces oldalát. (CoventryTelegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.