Úristen, Marci, de csodálatosan gyönyörű vagy!

2015 június 25., csütörtök 15:24
180

Azon kaptam magam, hogy megbabonázva, tátott szájjal nézem a bulvársajtó sztárjainak interneten terjedő képeit. És újra meg, újra felteszem magamnak és kollégáimnak a kérdést:

Jézus, Mária, Szent József, hogy lehet, hogy ezek a nők egyre szebbek?

rogan_cili3

Honnan ez a makulátlan arcbőr? Hová tűntek VV Éva huncut gödröcskéi, Rogán Cili mélyen drámai karikái és egyáltalán hová lettek Liptai Claudia arcvonásai?

SPAIN-ART-OFFBEAT

1. Sósav? Hideg, hideg.

2. Sztálinista képhamisítás? Nagyon hideg és hülyeség, nem Trockij tűnt el a képről, hanem pár mitesszer és anyajegy.

3. A spanyol restaurátor néni, aki Krisztusból csinált majmot, betört a magyar celeb-piacra? Hűvös.

4. A Da Vinci Magánklinikán akciós az extra erős botoxkezelés? Jeges.

vv_eva

Beauty Face

Nem csigázom tovább a kedves olvasót, a sugárzó, szinte világító arcokat az úgynevezett Beauty Face telefonos applikációval lehet előállítani. Aminek legdögösebb típusa bizonyos telefonokba gyárilag bele van építve, és úgy működik, hogy felismeri az arcot, azonnal lemar róla minden jellegzetességet, és nem hagy maga után semmit, csak a tükörsima, és varázslatosan sugárzó beauty facet. Leradírozza a karikákat, a szeplőket, az anyajegyeket, a ráncokat, mindent.

Gond csak akkor van, ha program az arcodat nem tekinti arcnak, és bottal sem hajlandó hozzányúlni. Ez történt az alábbi képen az én arcommal. Szerencsés volt Bede Márton kollégám, akinek az applikáció földöntúli, sőt angyali ábrázatot kölcsönzött.

beauty_face1

Mivel a telefonomon alapból nincs ilyen funkció, fejest ugrottam az ingyenes Beauty Face appok óceánjába. Egymás után töltöttem le a bénábbnál bénább programokat, míg rá nem akadtam a Perfect365 nevű digitális szépségszalonra, és azóta mondhatom, hogy megváltozott az életem. Mintha kicseréltek volna.

cili_en

Perfect365

A profi retusáló programok több száz dollárba kerülnek és komplikált őket használni. Hagyjuk meg ezeket az olyan hatalmasságoknak, mint Pintér Sándor! Ellenben a Perfect365 totálisan ingyenes, és pofon egyszerű használni. Ez a program nem egyszerűen csak leradírozza az arcodat, képes feldobni egy full sminket műszempillástul, és ha kell, át is operálja az arcot. Miután ellőtte az ember a szelfit, azonnal, helyben egy teljes virtuális szépészeti beavatkozást el lehet végezni vele. Egy valódi csoda!

bella_beauty

Az applikáció egy ujjvonással csillogó, óriási, akármilyen színű mandulaszemeket kölcsönöz, amire feldobhatunk egy óriási műszempillát, majd kipingálhatjuk, körbecsillámporozhatjuk. A Perfect365 a szájat fájdalommentesen feltölti, mosolygósra húzza, szájfényezi és plusz 1,99 dollárért a fogunkat is kifehéríti.

perfect365

Én kértem tőle egy bőrradírozást, egy kis alapozót, púdert, pirosítót, nagy kék szemeket, sűrű szempillát, őszinte mosolyt, leheletnyi szájfényt. Felvarrattam a tokámat és a szemráncaimat. Perfekt. De ha valakinek nincs ideje a party közepén tökéletesre pimpelni a szelfit, az feldobhatja az instant csomagot, ami lehet everyday, chic, romantic, glamour és wild is

A tökingyenes Beauty Face közkinccsé tette a szépséget. Ha az ön vállát is sok teher nyomja, és az élet meggyűrte, akkor ne habozzon letölteni, és használni, hisz nincs is nagyobb móka, mint úgy kinézni, mint Putyin a propagandaképeken, vagy mint a halott Lenin a mauzóleumban.

orban

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt