A Punnany Massif frontembere Szaniszló Ferenctől várja a választ az Élet Nagy Kérdéseire

2015 július 6., hétfő 14:22
456

Percre nem figyelünk oda, és olyan dolgok is összenőnek, amiktől sosem vártuk volna ennyien nyíltan. A fesztiválkedvenc, pszeudoértelmiségi slamrémség, a Punnany Massif egyik tagja, Farkas Wolfie Roland Mr. Busta-szintű világmagyarázatok felé kanyarodott el, amikor hétfő délelőtt az egykor szebb napokat látott, de az utóbbi években már csak szimpla futóbolondként érvelő Szaniszló Ferenctől oszlott meg egy videót a bevándorlás mögöttes okairól.

Szaniszló Ferenc az Echo Tv klasszikusa, elég neki bármilyen fogalmat feldobni, és percek alatt jut el szabad asszociációban a háttérhatalomig, szabadkőművesekig és gyíkemberekig, Bogár László hozzá képest a hideg racionalitás.  Hasonló kört futott most is a bevándorlás kérdésével is, és ezen akadt meg Punnany Wolfie szeme, aki persze semmit nem állít, csupán kérdez:

punna

Jött is hamar komment, hogy még szebb legyen az egész, a Fidesz körül sertepertélő Tóth Vera dicsérte meg Wolfie bátor kiállását:

punna2

Tényleg minden érintettnek szívből gratulálunk.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt