Megérte piaccá nyilvánítani a balatonfenyvesi CBA-t, vasárnap egyetlen kofa kínálta ott a málnáit

2015 július 6., hétfő 4:54

A balatonfenyvesi CBA-nak azzal sikerült elérnie, hogy a legszebb keresztény hagyományokkal szemben, vasárnap is nyitva lehessen, mivel az üzlet előterében felállított pár zöldséges pultot, így aztán egy nagy adag jóindulattal piacnak lehet minősíteni. Jóindulatból pedig ugye 200 méterre a település legnépszerűbb strandjától sosincs hiány.

A Népszabadság megnézte, hogy mennyire pörgött a CBA piactere az első melós vasárnapon. Kiderült, hogy csak egyetlen málnaárus nő volt, aki oda ott kínálta a gyümölcseit. A nénit a CBA-nak a falu júniusban megnyitott, zsírúj termelői piacáról sikerült átigazolnia.

A cikk szerint így aztán

pár kiló gyümölccsel sikerült kicselezni a vasárnapi zárva tartást.

A vasárnap is nyitva tartó üzletben persze találtak olyan embert is, aki egyébként teljes mellszélességgel a vasárnapi boltbezárás mellett áll, mert mióta ez van, azóta a fővárosban élő gyerekei többet sétálnak hétvégenként. Neki most csak teljesen véletlenül jött ki úgy a lépés, hogy be kellett ugrania egy égőért.

A többi vásárló általában azt mondta, hogy örülnek annak, hogy legalább ez a bolt kinyitott, mert a Balaton partján teljesen értelmetlen a zárva tartás.