Itt van életed lehetősége: nyerj egy csomó paracordot!

cukiság
2015 július 07., 08:00
comments 103

A nap kellemes meglepetése: jött a postás, és hozott egy csomagot, benne egy csomó igazán jó kinézetű paracorddal. A csatolt levélből kiderült, hogy a boltban, ahová fogalmatlanul betántorogtam a Mad Max karkötő elkészítéséhez vezető utamon, olvasták a cikket, és annyira megörültek neki, hogy küldtek ajándékba egy zacskó paracordot, meg hozzá csatokat.

paracord11

Ákosnak, Adriennek, Tamásnak és Attilának nagyon köszönöm, de szigorú etikai kódexem értelmében természetesen nem fogadhatom el, inkább felajánlom a kedves olvasóknak: aki

a kommentekbe beírja, pontosan milyen túlélő (survival), illetve taktikai (tactical) célokra kívánja használni a paracordot,

automatikusan indul a versenyben, és a legkreatívabb ötlet beküldője megkapja a csomagot. Figyelem, nem elég ígérgetni, a megvalósítást fotóval-videóval bizonyítani kell, különben visszaveszem!

Titkos jelige: Dark Solutions for Black Ops

UPDATE: megvan a nyertes, kilgore kapja a paracordot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.