Ünneplejük együtt azokat a politikusokat, akik a kemény munkával megszerzett pénzüket családjuk gyarapítására fordíthatják

politika
2015 július 11., 07:02
comments 231

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter volt a Mélymagyar című, beszélgetős műsorban Bayer Zsolt vendége az Echo Tv-n. Az Index hiánytalanul összeszedte az interjú legfontosabb mondatait, én itt csak egyet szeretnék kiemelni.

Amikor Bayer arról kérdezte Lázárt, hogy mi van a gyereke nevére, családi összefogással vásárolt 70-90 milliós budai lakással, akkor a miniszter így felelt:

"Ha az ember nem lehet sikeres, és a sikerét nem használhatja föl a gyerekei javára, akkor miért volt rendszerváltozás (...) Mire költsem? Igyam el, kártyázzam el? És ez nem fáj?"

Ünneplejük együtt a miniszter, és kisfiának új, budai lakásán keresztül az egész rendszerváltás sikerét. Ezért érte meg 25 évvel ezelőtt az a sok erőfeszítés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.