Valaki szarral kente be a Pride útvonala mellett lévő növények ágyását

Budapest
2015 július 11., 11:08
comments 758

Többen írtak nekünk, hogy iszonyú szag van az Opera körül, a délután melegfelvonulás útvonalán. Horváth Bence kollégánk a helyszínről ezt megerősítette, azt mondja, masszív trágyaszag van.

targya

Két magyarázat lehetséges.

Vagy valami állami, fővárosi intézmény választotta pont ezt az időpontot a trágyázásra, hogy így jelezze, mit gondolnak a délutáni eseményről, vagy szélsőségesek akarják így megzavarni a délutáni felvonulást. Persze a két lehetőség simán át is fedheti egymást, bizonyos jobboldali fővárosi politikusok nyilatkozatait ismerve erre is van esély.

Keressük a fővárost és a közterület fenntartót, hogy ők dolgoztak-e a területen, de egyelőre nem válaszoltak a kérdéseinkre.

Volt, aki a helyszínen azt mondta, hogy ez "profi" trágyázásnak látszik, de közben én nem nagyon emlékszem olyanra, hogy a belvárosi növényeket valamilyen állat ürülékével trágyázták volna, szóval most inkább magánakcióra tippelnék.

Amint tudunk frissebbet, azt ide fogjuk rakni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.