Valaki szarral kente be a Pride útvonala mellett lévő növények ágyását

Többen írtak nekünk, hogy iszonyú szag van az Opera körül, a délután melegfelvonulás útvonalán. Horváth Bence kollégánk a helyszínről ezt megerősítette, azt mondja, masszív trágyaszag van.

targya

Két magyarázat lehetséges.

Vagy valami állami, fővárosi intézmény választotta pont ezt az időpontot a trágyázásra, hogy így jelezze, mit gondolnak a délutáni eseményről, vagy szélsőségesek akarják így megzavarni a délutáni felvonulást. Persze a két lehetőség simán át is fedheti egymást, bizonyos jobboldali fővárosi politikusok nyilatkozatait ismerve erre is van esély.

Keressük a fővárost és a közterület fenntartót, hogy ők dolgoztak-e a területen, de egyelőre nem válaszoltak a kérdéseinkre.

Volt, aki a helyszínen azt mondta, hogy ez "profi" trágyázásnak látszik, de közben én nem nagyon emlékszem olyanra, hogy a belvárosi növényeket valamilyen állat ürülékével trágyázták volna, szóval most inkább magánakcióra tippelnék.

Amint tudunk frissebbet, azt ide fogjuk rakni.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.